Sekiranya anda mempunyai maklumat aktiviti @ program Pakatan Rakyat di Wilayah Persekutuan, sila hantar maklumat anda di shoutbox sembang-sembang dibawah blog kami @ emailkan kepada kami di :

jabamalwp@yahoo.com

Jamuan Aidilfitri : DAP Guna Khidmat Unit Amal

tiba di Stadium MPKJ

menjamu selera sebelum memulakan tugas


Pengarah Unit Amal WP bersama exco kerajaan negeri Selangor YB Ronnie Liew


mendengar taklimat tugasan


khusyuknya mendengar


ni nak bertugas ke nak bergaya


mengawal lalu lintas


menggantung banner yang senget


ketibaan YB Dato Seri Tuan Guru Hj Abd Hadi Awang, Presiden PAS


tiga pimpinan utama parti Pakatan Rakyat bersiap untuk menjamu selera


untuk melihat gambar-gambar lain, sila klik butang dibawah
BANGI, 18 Okt 2008 -
Buat julung-julung kalinya Parti DAP menggunakan khdimat Unit Amal Wilayah Persekutuan dalam majlis Rumah Terbuka Aidilfitri anjuran parti tersebut yang diadakan di Stadium MPKJ, Bangi.

Unit Amal yang sentiasa berkhidmat tanpa mengira bangsa atau parti telah menerima tugasan yang diminta oleh DAP untuk memastikan perjalanan majlis yang dianjurkan oleh parti tersebut berjalan dengan lancar.


Antara tugasan yang dilakukan oleh Unit Amal ialah mengawal lalulintas, memastikan keadaan kereta yang diletakkan oleh tetamu teratur dan mengawal keselamatan pemimpin daripada Pakatan Rakyat yang hadir. Antaranya seperti Presiden PAS Dato' Seri Tuan Guru Hj. Abd Hadi Awang, Penasihat Parti Keadilan Rakyat Dato' Seri Anwar Ibrahim dan isteri Datin Seri Wan Azizah Wan Ismail yang merupakan Presiden Parti Keadilan Rakyat serta Pengerusi DAP YB Lim Kit Siang dan Ketua Menteri Pulau Pinang YAB Dato Seri Lim Guan Eng.

No comments:

Post a Comment

 
Powered By Blogger | Design By iEn © 2008 | Resolution: 1024x768px | Best View: Firefox | Top